Retour Policy 

De klant heeft het recht af te zien van zijn aankoop zonder betaling van kosten. De goederen moeten binnen de 10 dagen na afhandelen van de koop terug in het bezit zijn van Eralin.  De terugzending gebeurd op kosten van de consument en dient in het bezit te zijn van een volledig ingevuld retourdocument dat te downloaden is op onze site.

De afnemer is verplicht de geleverde artikelen bij ontvangst te controleren. Indien blijkt dat de afgeleverde producten verkeerd, ondeugdelijk of incompleet zijn, dan dient de consument (alvorens over te gaan tot retourzending) Eralin deze gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden via info@eralin.be. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde goederen dienen en kunnen uiteindelijk 10 dagen na levering aan Eralin schriftelijk worden gemeld via info@eralin.be. Terugzending van de zaken dient  in de originele verpakking geretourneerd te worden( inclusief accessoires en bijbehorende documenten) en dient in nieuwstaat te verkeren. Ingebruikneming na constatering van gebreke, beschadigingen ontstaan na constatering van gebreke, bezwaring en/of doorverkoop na constatering van gebreke, doet het recht tot reclameren en terugzending geheel vervallen.

Als de retour aan alle voorwaarden voldoet zullen wij zo snel als mogelijk u retour behandelen en voor de terugstorting van het bedrag in kwestie zorgen.

 

De artikelen die terug gezonden worden dienen in originele en onbeschadigde verpakking aangeboden te worden samen met alle toebehoren en aankoopbewijs. Wij nemen in geen enkel geval goederen terug die:

  • in solden of met korting werden aangekocht
  • geuren van parfums of andere bevatten
  • bevuild of gebruikt zijn
  • stuk of beschadigd zijn
  • geen winkel-etiket meer bezitten
  • die op maat van de klant werden aangepast
  • gezien hun aard en toestand niet kunnen worden teruggenomen

Download het retourdocument vul het volledig in en voeg het toe aan je retourzending.

Retourformulier Eralin
PDF – 143.0 KB 56 downloads